top of page
suggesties

Bij bistro MaReine willen we ervoor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke culinaire ervaring hebben. Daarom bieden we naast onze reguliere menukaart ook suggestie gerechten aan.

Onze chef-kok Mathieu werkt nauw samen met onze leveranciers om de meest verse ingrediënten te verkrijgen en om unieke en klassieke gerechten te bedenken die alleen beschikbaar zijn voor een beperkte tijd. We houden onze gasten graag op de hoogte van deze suggesties en specials via ons bord in het restaurant met de dagelijkse aanbevelingen en via sociale media. 

We werken alleen met dagverse ingrediënten om onze gasten de meest verse en smaakvolle gerechten te bieden. Dit betekent dat onze suggesties op elk moment uitverkocht kunnen zijn. Maar maakt u zich geen zorgen, u kunt bij ons een suggestie reserveren om er zeker van te zijn dat u deze niet mist.

Als u een suggestie wilt reserveren, kunt u dit doen door dit bij uw online reservering te vermelden of contact op te nemen met ons restaurant.
Jolien & Nicky helpen u graag bij het reserveren van uw favoriete suggestie. We vragen u wel om te begrijpen dat we alleen reserveringen kunnen accepteren voor suggesties die minimaal 24 uur van tevoren zijn aangevraagd, zodat onze chef-kok voldoende tijd heeft om de ingrediënten te bestellen en de gerechten voor te bereiden.

We raden onze gasten aan om vroeg te reserveren als ze een suggestie willen proberen, omdat deze snel uitverkocht kunnen zijn. Door een suggestie te reserveren, heeft u na bevestiging van ons de garantie dat u deze kunt proeven tijdens uw bezoek aan ons restaurant.

We willen onze gasten altijd de best mogelijke culinaire ervaring bieden en we zijn blij dat we de mogelijkheid hebben om suggesties te reserveren.
Kom bij ons langs en ontdek onze dagverse suggesties, en neem gerust contact met ons op om uw favoriete te reserveren.

bottom of page