RESERVEREN 

OPENINGSUREN
Onze terras is nog even gesloten 
Vanaf 9 juni zullen dit onze openingsuren zijn:
van dinsdag tot zaterdag
De keuken is open van 12u00-14u00 & 18u00-21u30

Elke 2de zondag middag van de maand zijn wij open 

(gesloten op zondag & maandag)

 

VERLOF
Wij gaan er even tussen uit van 21 t.e.m. 29 september 

 

GROEPEN 
Vanaf 8 personen vragen wij om telefonisch te reserveren. 

 

PRAKTISCH
Ons restaurant is voorzien van gratis parking voor de deur.

Zowel het restaurant als terras is rolstoel toegankelijk, vermeld dit bij uw reservatie en wij maken een tafel vrij voor u. 

 

Reserveren op terras

HEROPENING VAN DE TERRASSEN 

Lieve klanten, 

 

Na heel veel telefoontjes en mailtjes, willen wij jullie via deze weg op de hoogte brengen van hoe we de opening van ons terras gaan organiseren.

Wij openen ons terras enkel bij zonnig weer. Dit wil dus zeggen dat wij met last-minuut reserveren werken (2 dagen op voorhand) Wegens verschillende redenen is het voor ons niet haalbaar en rendabel om ver op voorhand te reserveren. De onvoorspelbare weersomstandigheden is een van de hoofdredenen.
Bij slecht weer zal er dan ook gewoon afgehaald kunnen worden, zoals dit nu reeds was. 

 

Wij houden ook even de zelfde openingsdagen als de afhaal. Dus dit wil zeggen dat wij bij mooi weer de terrassen openen van donderdag tot zondag.

Je zal telkens kunnen reserveren online of telefonisch, wij zetten bij mooi weer de agenda gewoon open. Ook zullen we met een aangepaste kaart werken die je op voorhand kan bekijken op de website.

Wij hebben tijdens de lockdown dan ook niet stil gezeten!! We hebben ons terras aangepast om het voor jullie zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn onder andere overal terrasverwarmers geïnstalleerd en er is voldoende plaats tussen alle tafels en ons terras is voorzien van parasols en dekentjes. 

 

Wij hopen dat we jullie snel terug zullen zien en bij slecht weer nog even verder doen met de afhaal! 

Vele groetjes Jolien & Mathieu