Bij ons geniet u van een gevarieerde menukaart met het beste wat het seizoen te bieden heeft. Onze chef stelt vier keer per jaar een nieuw menu samen dat perfect aansluit bij de seizoenen. Naast onze vaste kaart, serveren we ook wekelijkse suggesties – unieke gerechten die nét dat tikkeltje extra bieden. Deze gerechten zijn beperkt beschikbaar en worden niet op de website vermeld. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, of kom langs en laat u verrassen door onze creaties!


TAPAS
Croustillant truffel
‘Brydelham’ / ‘Oud Brugge’ (5st.)
29,00
Calamares
verse tartaar
19,00
Traag gegaard buikspek
mosterdmayonaise
22,00
Boudin blanc 'Dierendonck'
pickles mayonaise
23,00
Vegan groentenstengels
zoet-zure dip
16,00
Gegratineerde oester
Fine Champagne (6st.)
32,00
Garnaalballetjes
cocktailsaus
21,00
VOORGERECHTEN
Wild paté
Kramiek, uienconfituur
21,00
Everzwijnkroketten
van de chef 2st.
22,00
Escargots
huisgemaakte kruidenboter
20,00
Scampi diabolique
milde paprikasaus
22,00
Garnaalkroketten
van de chef 2st.
23,00
Gebakken coquilles
boudin noir, gekarameliseerde appel
26,00
Kaaskroketten
van de chef 2st.
18,00
Trio van mergpijp
gedroogde ham, natuur, lookkruiden
21,00
Cheesy vegan kroketten
van de chef 2st.
18,00
Vegan ravioli
boschampignons, truffeljus
21,00





VLEES
Kalfsniertjes
Filliers-mosterdsaus, warme groenten, verse friet
34,00
Koninginnenhapje 'Fabiola'
hoevekip, salade, verse friet
28,00
'Gentse' stoverij
varkenswangen, salade, verse friet
28,00
Steak tartaar à la minute gemalen
salade verse friet
28,00
Stoofpotje van hert
wintergroenten, verse kroketten
34,00
Halve hoevekip
dragonsaus, salade, verse friet
30,00
Côte à l‘os ‘Belgisch wit-blauw’*
(1100gr), saus, naar keuze, salade, verse friet
42,00 p.p. (per 2 pers.)
Entrecôte ‘Belgisch wit-blauw’*
(350gr), saus naar keuze, salade, verse friet
36,00
*Keuze saus: verse béarnaise / choronsaus / peperroom / champignon / kruidenboter / roquefort
VIS
Gegratineerd vispannetje
5 soorten verse vis, pommes duchesse
32,00
Scampi diabolique
milde paprikasaus, salade, verse friet
29,00
Kabeljauwhaasje
preipuree, wittewijnsaus
36,00
Risotto met coquilles
boschampignons, saffraansaus
39,00

HOOFDGERECHTEN
Wij geloven dat plantaardig eten vol smaak en creativiteit zit! In onze klassieke Frans-Belgische keuken met een moderne touch, bieden we verrassende veggie- en vegan gerechten aan. Perfect voor wie bewust kiest of gewoon eens iets anders wil proberen. Lekker en verfijnd, zoals u van ons gewend bent! Bovendien voorzien wij in ons keuzemenu altijd een veggie- of veganoptie, zodat iedereen aan tafel zorgeloos mee kan genieten.

VOORGERECHTEN
Kaaskroketten
van de chef 2st.
18,00
Cheesy vegan kroketten
2 stuks
18,00
Vegan groenten stengels
zoet-zuur saus
16,00
Vegan ravioli
boschampignons, truffeljus
21,00
Vegan vol-au-vent
op basis van soja, salade, verse friet
27,00
Vegan stoofpotje
op basis van soja, salade, verse friet
27,00
Salade geitenkaas
noten, brood of verse friet
25,00
Pasta truffel
wintertruffel aan tafel geserveerd
39,00
HOOFDGERECHTEN
KINDEREN

Kippenreepjes
appelmoes, verse friet
20,00
'Gentse' stoverij
varkenswangen, appelmoes, verse friet
21,00
DESSERT
Crème brûlée
10,00
Dame blanche à la minute gedraaid ijs
warme chocoladesaus, slagroom
14,00
Kinderijsje à la minute gedraaid ijs
snoepjes, slagroom
10,00
Vegan ijs à la minute gedraaid
cashewnoten, agavesiroop, zwarte chocolade en speculoos
13,00
Tiramisu speculoos
geflambeerd en afgewerkt aan tafel
17,00
Moelleux au chocolat
à la minute gedraaid vanille-ijs
16,00
Sabayon
rood fruit, vanille-ijs
15,00


SEIZOENSGEBONDEN KEUZEMENU
Elk seizoen verrast onze chef met een nieuw menu dat de beste seizoensgebonden gerechten samenbrengt. Het menu is uitsluitend beschikbaar voor de volledige tafel en is speciaal samengesteld om u een unieke smaakbeleving te bieden. Vanaf u met 7 personen bent serveren wij enkel het menu.


SEIZOENSMENU
menu beschikbaar van 14/10 t.e.m. 31/12
VOORGERECHTEN
Keuze uit
Wild paté
Kramiek, uienconfituur
Gebakken coquilles
boudin noir, gekarameliseerde appel
Garnaalkroketten
van de chef 2st.
Vegan ravioli
boschampignons, truffeljus
HOOFDGERECHTEN
Keuze uit
Stoofpotje van hert
wintergroenten, verse kroketten
Kabeljauwhaasje
preipuree, wittewijnsaus
Halve hoevekip
dragonsaus, salade, verse friet
Vegan stoofpotje
op basis van soja, salade, verse friet
DESSERT
Keuze uit
Crème brûlée
of (alcoholische) koffie / thee naar keuze
Prijs 3 gangen / 65 euro p.p. (excl. drank)









