top of page

Bij ons geniet u van een gevarieerde menukaart met het beste wat het seizoen te bieden heeft. Onze chef stelt vier keer per jaar een nieuw menu samen dat perfect aansluit bij de seizoenen. Naast onze vaste kaart, serveren we ook wekelijkse suggesties – unieke gerechten die nét dat tikkeltje extra bieden. Deze gerechten zijn beperkt beschikbaar en worden niet op de website vermeld. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, of kom langs en laat u verrassen door onze creaties!

Modern en sfeervol interieur van Bistro MaReine, perfect voor diners.
Vers gemaakte carpaccio geserveerd op een elegant bord in Bistro MaReine.

TAPAS

Traag gegaard buikspek

Honing, sesam

19,00

Calamares 

verse tartaar

19,00

Garnaalballetjes ambachtelijk

cocktailsaus

20,00

Boudin Blanc ‘Dierendonck'

mosterdmayonaise

19,00

Vegan groenten stengels

zoet-zuur saus

16,00

Oester ‘Fin de Claire’

sjalotvinaigrette

4,50 stuk 

Gedroogde entrecôte 'Dierendonck'

signatuur Carasse

25,00

VOORGERECHTEN

Wild paté 

uienconfituur, kramiek

20,00

Everzwijn kroketten

van de chef 2st.

22,00 

Trio van mergpijp

gedroogde ham / natuur / lookkruiden

19,00

Scampi diabolique

Milde paprika saus 

19,00

Gebakken coquilles

bloedworst, gecarameliseerde appel

25,00

Garnaalkroketten

van de chef 2st.

21,00

Escargots

huisgemaakte kruidenboter

20,00

Mergpijp in Bistro MaReine.
Elegante presentatie van een voorgerecht met diverse ingrediënten in Bistro MaReine.

SEIZOENSGEBONDEN KEUZEMENU

Elk seizoen verrast onze chef met een nieuw menu dat de beste seizoensgebonden gerechten samenbrengt. Het menu is uitsluitend beschikbaar voor de volledige tafel en is speciaal samengesteld om u een unieke smaakbeleving te bieden. Voor groepen vanaf 7 personen serveren wij enkel het menu.

Wij geloven dat plantaardig eten vol smaak en creativiteit zit! In onze klassieke Frans-Belgische keuken met een moderne touch, bieden we verrassende veggie- en vegan gerechten aan. Perfect voor wie bewust kiest of gewoon eens iets anders wil proberen. Lekker en verfijnd, zoals u van ons gewend bent! Bovendien voorzien wij in ons keuzemenu altijd een veggie- of veganoptie, zodat iedereen aan tafel zorgeloos mee kan genieten.

Vegan gerecht in Bistro Mareine.

VOORGERECHTEN

Kaaskroketten

van de chef 2st.

17,00

Cheezy vegan kroketten 

2 stuks 

17,00

Vegan Paté

Kramiek, uienconfituur 

19,00

Vegan groenten stengels 

zoet-zuur saus 

16,00

Vol-au-vent

op basis van soja,  salade, verse friet

26,00

Vegan stoverij

op basis van soja, salade, verse friet

26,00

Salade geitenkaas

noten, brood of verse friet 

24,00

HOOFDGERECHTEN

KINDEREN

Gezellig restaurant in Deinze Bistro MaReine.

Kippenreepjes

appelmoes, verse friet

20,00

'Gentse' stoverij

varkenswangen, appelmoes, verse friet

20,00

DESSERT

Crème brûlée  

10,00

Dame blanche à la minute gedraaid ijs

warme chocoladesaus, slagroom  

13,00

Tiramisu geflambeerd en afgewerkt aan tafel  

speculoos, Amaretto 

15,00

Moelleux au chocolat

à la minute gedraaid vanille-ijs  

14,00

Kinderijsje à la minute gedraaid ijs

snoepjes, slagroom  

10,00

Vegan ijs à la minute gedraaid

cashewnoten, agavesiroop 

12,00

Huisgemaakt vanille-ijs in Bistro MaReine.
Moulleux met vanille-ijs in Bistro MaReine.
Smaakvol hoofdgerecht met gegrild vlees en groenten in Bistro MaReine.
Wild paté gerecht met verse ingrediënten in Bistro MaReine.

HERFSTGOUD

menu beschikbaar van 07/10 t.e.m. 31/12

VOORGERECHTEN

Keuze uit

Gebakken coquilles
bloedworst, gecarameliseerde appel 

Wild paté

uienconfituur, kramiek

Garnaalkroketten 

van de chef 2st.

Vegan paté

uienconfituur, kramiek (vegan)

HOOFDGERECHTEN

Keuze uit

Stoofpotje van hert 

winter groenten, verse kroketten

Kabeljauwhaasje

preipuree, wittewijnsaus

Halve hoevekip in dragonsaus

verse frieten en salade

Vegan stoverij

op basis van soja, salade, verse friet

DESSERT

Keuze uit

Crème brûlée

of (alcoholische) koffie / thee naar keuze

Prijs 3 gangen / 59 euro p.p. (excl. drank)

Heerlijke kabeljauw met verse kruiden en saus in Bistro MaReine.
Medewerker serveert een gerecht in Bistro MaReine.
Gepresenteerd gerecht met saus in Bistro MaReine.

VLEES

Stoofpotje van hert

winter groenten, verse kroketten

33,00

Koninginnenhapje 'Fabiola'

hoevekip, salade, verse friet 

27,00

'Gentse' stoverij

varkenswangen, salade, verse friet 

27,00

Steak tartaar à la minuut gemalen

salade verse friet 

27,00

Côte à l‘os ‘Belgische wit-blauw’ (1100gr), saus*, salade, verse friet 

38,00 p.p. (per 2 pers.)

Entrecôte‘Belgische wit-blauw’

(350gr), saus*, salade, verse friet 

34,00

Kalfsniertjes 'Filliers-mosterdsaus'

warme groenten, verse friet

32,00

Halve hoevekip in dragonsaus

verse kroketten, salade 

29,00

*Keuze saus: verse béarnaise / choronsaus / peperroom / champignon / kruidenboter / roquefort

Risotto met coquilles

boschampigons, safraansausje

38,00

Gegratineerd vispannetje

5 soorten verse vis, pommes duschesse

31,00

Scampi diabolique

milde paprikasaus, salade, verse friet 

27,00

Kabeljauwhaasje

preipuree, wittewijnsaus

34,00

Kabeljauwhaasje in Bistro MaReine.

VIS

HOOFDGERECHTEN