top of page

Bij ons geniet u van een gevarieerde menukaart met het beste wat het seizoen te bieden heeft. Onze chef stelt vier keer per jaar een nieuw menu samen dat perfect aansluit bij de seizoenen. Naast onze vaste kaart, serveren we ook wekelijkse suggesties – unieke gerechten die nét dat tikkeltje extra bieden. Deze gerechten zijn beperkt beschikbaar en worden niet op de website vermeld. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, of kom langs en laat u verrassen door onze creaties!

BM_april25©HABLAR-63.jpg

TAPAS

Sardientjes 'Xouba'

toast  

19,00

Calamares

verse tartaar

19,00

Traag gegaard buikspek
mosterdmayonaise
22,00

Boudin blanc 'Dierendonck'
pickles mayonaise

23,00

Vegan groentenstengels

zoet-zure dip

16,00

Oesters 'Fin de Claire'  
sjalot vinaigrette 

4,50/st

Garnaalballetjes  
cocktailsaus 

20,00

VOORGERECHTEN

Carpaccio van rund  

rucola, pijnboompitten, parmezaan
23,00

Breydelhamkroketten

van de chef 2st.

22,00 

Tartaar van zalm 

honing, mosterd

24,00

Scampi diabolique

milde paprikasaus 

22,00

Garnaalkroketten

van de chef 2st.

23,00

Kaaskroketten

van de chef 2st.

17,00

Cheezy vegan kroketten

van de chef 2st.

17,00

BM_mei25©HABLAR-9.jpg
BM_mei25©HABLAR-11.jpg
BM_mei25©HABLAR-60.jpg
BM_april25©HABLAR-72.jpg
BM_april25©HABLAR-97.jpg

VLEES

Kalfsniertjes

Filliers-mosterdsaus, warme groenten, verse friet

34,00

Koninginnenhapje 'Fabiola'

hoevekip, salade, verse friet 

28,00

'Gentse' stoverij

varkenswangen, salade, verse friet 

28,00

Steak tartaar à la minute gemalen

salade verse friet 

28,00

Côte à l‘os ‘Belgisch wit-blauw’* 
(1100gr), saus, naar keuze, salade, verse friet 

41,00 p.p. (per 2 pers.)

Entrecôte ‘Belgisch wit-blauw’*

(350gr), saus naar keuze, salade, verse friet 

36,00

Tagliata van rund
rucola, parmezaan, balsamico, verse friet

38,00

*Keuze saus: verse béarnaise / choronsaus / peperroom / champignon / kruidenboter / roquefort

VIS

Gegratineerd vispannetje

5 soorten verse vis, pommes duchesse

31,00

Scampi diabolique

milde paprikasaus, salade, verse friet 

28,00

Tijgergarnalen

gegrild, verse tartaar, verse friet

36,00

Paling in't groen

met 10 verschillende kruiden

35,00

BM_mei25©HABLAR-21.jpg

HOOFDGERECHTEN

Wij geloven dat plantaardig eten vol smaak en creativiteit zit! In onze klassieke Frans-Belgische keuken met een moderne touch, bieden we verrassende veggie- en vegan gerechten aan. Perfect voor wie bewust kiest of gewoon eens iets anders wil proberen. Lekker en verfijnd, zoals u van ons gewend bent! Bovendien voorzien wij in ons keuzemenu altijd een veggie- of veganoptie, zodat iedereen aan tafel zorgeloos mee kan genieten.

BM_mei25©HABLAR-1.jpg

VOORGERECHTEN

Kaaskroketten

van de chef 2st.

17,00

Cheesy vegan kroketten 

2 stuks 

17,00

Vegan groenten stengels 

zoet-zuur saus 

16,00

Vegan vol-au-vent

op basis van soja, salade, verse friet

27,00

Vegan stoverij

op basis van soja, salade, verse friet

27,00

Salade geitenkaas

noten, brood of verse friet 

24,00

Carpaccio cœur de bœuf

burrata, rucola

26,00

HOOFDGERECHTEN

KINDEREN

MAREINE_jun24©HABLAR-45.jpg

Kippenreepjes

appelmoes, verse friet

20,00

'Gentse' stoverij

varkenswangen, appelmoes, verse friet

21,00

DESSERT

Crème brûlée  

10,00

Dame blanche à la minute gedraaid ijs

warme chocoladesaus, slagroom  

14,00

Kinderijsje à la minute gedraaid ijs

snoepjes, slagroom  

10,00

Vegan ijs à la minute gedraaid

cashewnoten, agavesiroop, zwarte chocolade en speculoos 

12,00

Sorbet van aardbei à la minute gedraaid

Rood fruit 

13,00

Speculoos ijs à la minute gedraaid 
Speculoossaus, crumble
15,00

Sabayon

rood fruit, vanille-ijs
15,00

BM_mei25©HABLAR-32.jpg
BM_mei25©HABLAR-40.jpg

SEIZOENSGEBONDEN KEUZEMENU

Elk seizoen verrast onze chef met een nieuw menu dat de beste seizoensgebonden gerechten samenbrengt. Het menu is uitsluitend beschikbaar voor de volledige tafel en is speciaal samengesteld om u een unieke smaakbeleving te bieden. Vanaf u met 7 personen bent serveren wij enkel het menu.

BM_mei25©HABLAR-57.jpg
MAREINE_jun24©HABLAR-14.jpg

LENTE MENU 

menu beschikbaar van 22/06 t.e.m. 15/09

VOORGERECHTEN

Keuze uit

Carpaccio van rund  

rucola, pijnboompitten, parmezaan

Breydelhamkroketten

van de chef 2st.

Tartaar van zalm

mosterd, honing

kaaskroketten

van de chef, 2st.

HOOFDGERECHTEN

Keuze uit

Steak tartaar à la minute gemalen

salade, verse friet 

Carpaccio cœur de bœuf

burrata, rucola

Tagliata van rund

rucola, parmezaan, balsamico, verse friet

Tijgergarnalen

gegrild, verse tartaar, verse friet 

DESSERT

Keuze uit

Sorbet van aardbei à la minute gedraaid 
Rood fruit 

of (alcoholische) koffie / thee naar keuze

Prijs 3 gangen / 65 euro p.p. (excl. drank)

bottom of page