top of page

OVER ONS

HET TEAM ACHTER BISTRO MAREINE

Vier jaar geleden waagden we de sprong in het diepe en besloten we Bistro MaReine over te nemen. Met chef Mathieu aan het roer, die eerder als sous-chef in de keuken stond, en zijn vrouw Jolien, brachten we een frisse wind in Bistro MaReine.
Chef Mathieu heeft zijn culinaire vaardigheden ontwikkeld tijdens zijn koksopleiding aan Hotelschool Spermalie en heeft gewerkt onder de vleugels van gerenommeerde chef Peter Goossens in het Hof van Cleve. Ervaring is er dus zeker niet te kort. Elke dag streven we, met de ondersteuning van Nicky en Jens, ernaar om het beste te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Onze gezamenlijke passie voor gastronomie en toewijding aan kwaliteit staan centraal bij alles wat we doen.

ONZE FILOSOFIE 

ALTIJD VERS 

Bij Bistro MaReine streven we er voortdurend naar om alleen de meest verse ingrediënten te gebruiken. We geloven dat de kwaliteit van onze gerechten begint bij de kwaliteit van de ingrediënten. Daarom selecteren we zorgvuldig onze producten en werken we nauw samen met lokale leveranciers om een constante toevoer van verse, hoogwaardige ingrediënten te garanderen

SEIZOENSGEBONDEN

We omarmen de schoonheid van de seizoenen en passen ons menu er naar aan. Onze filosofie is gebaseerd op het gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, omdat we geloven dat ze op hun hoogtepunt zijn qua smaak, textuur en voedingswaarde. Dit stelt ons in staat om onze gasten gerechten te serveren die niet alleen heerlijk zijn, maar ook de diversiteit en verscheidenheid van elk seizoen weerspiegelen.

GASTVRIJHEID

Bij ons staat gastvrijheid voorop. We streven ernaar om elke gast zich welkom en gewaardeerd te laten voelen vanaf het moment dat ze binnenkomen. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring, waarbij we elke gast behandelen als een deel van onze uitgebreide familie. We koesteren de banden die we opbouwen en streven ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt.

bottom of page