top of page

Toast & Taste Foodbox

Afhaalmenu Bistro MaReine 

Kerst & Oudejaar

Bereid met veel zorg, bieden we een smaakvol menu om bij u thuis zorgeloos te genieten.

Informatie

BESTELLEN

Geen mogelijkheid om online te bestellen? Spring gerust binnen in het restaurant of bel 09/380.04.60 en we helpen je graag verder.

Bestellen voor Kerstavond/Kerstdag

Ten laatste op dinsdag 19/12 (20:00u)

Bestellen voor Oudejaar/Nieuwjaar

Ten laatste op dinsdag 26/12 (20:00u)

Let op! De bestellingen kunnen vroeger afgesloten worden wanneer we het maximum bereikt hebben om de kwaliteit te kunnen garanderen. 

AFHALEN

Bestellen voor Kerstavond/Kerstdag

Zondag 24 december  10.30u - 14.30u

Bestellen voor Kerstavond/Kerstdag

Zondag 31 december  10.30u - 14.30u

Kapellestraat 18 - 9800 Deinze

BETALEN

Betalen kan u onmiddellijk via de webshop of ter plaatse de dag zelf met BANCONTACT of CASH.
Na afhaling ontvangt u een geldig BTW-ticket.

Toast & Taste foodbox

VOOR

Keuze uit vlees of vis

Cannelloni van Hertenkalf gevuld met Bosduif, Beukenzwam en Uienconfituur

Of

Gegratineerde Sint-Jakobsschelp
met Prei en Wittewijnsaus

SOEP

Knolseldersoep met Spekjes en Croutons

HOOFD

Parelhoenfilet Fine-Champagne met Wintergroenten en Verse Kroketten

DESSERT

Verleiding van champagne
met framboos en aardbei

BROOD

Inclusief 1 brood/ 2pers.

€ 55 per persoon

Alle gerechten kunnen via de webshop afzonderlijk besteld worden.

Het is helaas niet mogelijk aanpassingen te doen aan het menu. Wij kunnen op deze dagen geen rekening houden met allergieën om fouten te vermijden.
Bedankt voor u begrip!

 • Komt de bestelling overeen met de foto's?
  Ja, wij hebben foto's genomen van de gerechten zoals ze aan u worden geserveerd. Wat u op de foto's ziet, is wat u ook daadwerkelijk zult ontvangen.
 • Kan ik speciale dieetwensen of allergieën doorgeven bij het plaatsen van mijn bestelling?
  Bij ons afhaalmenu voor de feestdagen bieden we helaas geen opties voor het doorgeven van speciale dieetwensen of allergieën. Deze beperking is ingesteld om eventuele fouten of misverstanden tijdens deze drukke feestdagen te vermijden. We begrijpen dat dieetbeperkingen en allergieën zeer belangrijk zijn en willen geen risico's nemen met betrekking tot de gezondheid en tevredenheid van onze klanten. Daarom hebben we ervoor gekozen om ons feestmenu vooraf samen te stellen en niet aan te passen om aan specifieke voedingsbehoeften te voldoen. We moedigen echter altijd aan om voor meer informatie over de ingrediënten in onze gerechten contact met ons op te nemen. Op die manier kun je zelf beoordelen of onze menu-items geschikt zijn voor jou of je gasten, rekening houdend met eventuele dieetwensen of allergieën. We danken je voor je begrip en staan klaar om eventuele verdere vragen te beantwoorden.
 • Zijn er kindermenu's beschikbaar?
  Dit jaar hebben we besloten om geen specifieke kindermenu's aan te bieden, in tegenstelling tot voorgaande jaren. Dit is een bewuste keuze om verwarring en fouten te vermijden, aangezien ons afhaalmenu voor de feestdagen is samengesteld met een focus op specifieke feestelijke gerechten voor volwassenen. We begrijpen dat kinderen vaak hun eigen voorkeuren hebben, maar we willen ervoor zorgen dat alle bestellingen zo nauwkeurig en vlot mogelijk worden verwerkt tijdens de drukke feestdagen. We moedigen je aan om onze reguliere menu-opties te overwegen en te bekijken of er gerechten zijn die aantrekkelijk zijn voor kinderen. We danken je voor je begrip en staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden of je te assisteren bij het maken van een bestelling die aan de behoeften van je gezelschap voldoet.
 • Hoe kan ik een bestelling plaatsen voor het afhaalmenu van de feestdagen?
  Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen voor ons afhaalmenu tijdens de feestdagen via onze webshop op Resengo. Volg deze stappen: Ga naar onze website en zoek naar het gedeelte dat gewijd is aan de feestdagen of speciale aanbiedingen. Onderaan de pagina vind je de optie "Bestelling feestdagen." Klik hierop. Je wordt doorverwezen naar onze Resengo-webshop, waar je ons feestmenu en de beschikbare opties kunt bekijken. Selecteer de gerechten die je wilt bestellen, en volg de instructies om je bestelling af te ronden. Tijdens het bestelproces kun je vaak ook specifieke informatie invullen, zoals het gewenste afhaalmoment. Zodra je bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestiging met alle details en afhaalinstructies. Onze Resengo-webshop maakt het bestellen van onze feestmaaltijden tijdens de feestdagen snel en gemakkelijk. We staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om je bestelling te ontvangen en je een heerlijke feestmaaltijd te bezorgen.
 • Hoe kan ik betalen voor mijn afhaalmaaltijd tijdens de feestdagen?
  U kunt betalen in het restaurant zelf op de dag van afhaling. We accepteren zowel contante betalingen (Cash) als betalingen met Bancontact. Houd er rekening mee dat we op de dag van afhaling geen creditcards accepteren. Zorg ervoor dat u contant geld of uw bankkaart meeneemt voor de betaling.
 • Wordt er een handleiding voorzien voor het opwarmen van de gerechten?
  Ja, wij voorzien een gedetailleerde handleiding voor hoe je de gerechten moet opwarmen. Alles is door ons zorgvuldig bereid, dus het enige wat je hoeft te doen, is de handleiding volgen om de gerechten op te warmen. Op die manier kun je genieten van verse en smakelijke gerechten tijdens je feestmaal zonder je zorgen te hoeven maken over de bereiding.
 • Kan ik de handleiding vooraf raadplegen zodat ik weet wat ik nodig heb voor mijn tafelschikking?
  Ja, wij versturen de handleiding graag vooraf. Een week voor de feestelijke gelegenheid sturen we de handleiding per e-mail naar de persoon die de bestelling heeft geplaatst. Op die manier kun je vooraf alles doornemen en plannen voor je tafelschikking. Uiteraard krijg je de handleiding ook op de dag van afhaling nog afgedrukt mee, zodat je alle benodigde informatie bij de hand hebt om je feestmaal tot in de puntjes te verzorgen. We willen ervoor zorgen dat alles vlot en gemakkelijk verloopt voor jou en je gasten.
 • Waarom zijn de bestellingen al vroeger afgesloten en kan ik niet meer bestellen?
  Dit komt omdat wij het maximale aantal voorafbestemde bestellingen hebben bereikt en we willen ervoor zorgen dat we de kwaliteit van de reeds geplaatste bestellingen kunnen garanderen. Onze toewijding aan de kwaliteit van onze gerechten staat voorop, en daarom kan het gebeuren dat we een limiet stellen aan het aantal bestellingen dat we kunnen accepteren om de best mogelijke ervaring voor al onze klanten te waarborgen. We raden u aan tijdig te bestellen voor toekomstige gelegenheden om teleurstelling te voorkomen.
 • Heb ik een friteuse nodig?
  Ja, een friteuse is nodig voor het bakken van de kroketten. Alle andere gerechten kunnen eenvoudig worden opgewarmd in de magnetron of oven. Het gebruik van een friteuse is specifiek vereist voor de kroketten, zodat ze hun knapperige textuur behouden en optimaal smaken. Alle benodigde instructies voor het opwarmen van de gerechten worden verstrekt in onze handleiding, zodat je gemakkelijk kunt genieten van je feestmaaltijd.
 • Worden er hapjes voorzien in het menu?
  We leggen onze focus vooral op de andere gerechten in ons menu, en daarom voorzien we geen hapjes. Onze gerechten zijn ruim voldoende om iedereen tevreden te stellen. Echter, je hebt de mogelijkheid om ambachtelijke aperitiefkroketjes afzonderlijk bij te bestellen, maar hiervoor heb je een friteuse nodig.
 • Zijn er vegetarische of veganistische opties beschikbaar?
  We hebben geen specifiek vegetarisch menu voor de feestdagen voorzien. Echter, op onze webshop heb je de mogelijkheid om afzonderlijk een vegan stoofpotje en cheezy vegan kroketten bij te bestellen. Dit stoofpotje is speciaal bereid voor onze veganistische gasten en biedt een smakelijke optie voor degenen die geen dierlijke producten eten. Het is belangrijk om te weten dat het vegan stoofpotje wordt aangeboden zonder bijgerechten zoals groenten of kroketten, vanwege de drukte tijdens de feestdagen. De bestelling omvat enkel het vegan stoofpotje. We begrijpen het belang van diversiteit in dieetkeuzes en streven ernaar om opties te bieden die aan verschillende behoeften voldoen. Als je verdere vragen hebt over je bestelling, staan we klaar om je te helpen.
 • Kan ik een BTW-ticket krijgen voor mijn bestelling?
  Ja, nadat u op de dag van de afhaling heeft betaald, ontvangt u een geldig BTW-ticket dat u kunt gebruiken voor uw boekhouding.
bottom of page