top of page

Welkom bij
Bistro MaReine

- OPEN -

Gesloten op zondag, maandag en zaterdagmiddag.

Aankomstuur Lunch: 12u00 - 13u45

Aankomstuur Diner: 18u00- 21u15 

We sluiten de lunch af om 15u00,

het diner om uiterlijk 00u30.

- CONTACT -

Kapellestraat 18
9800 Deinze

Tel: 09/380.04.60

BTW: BE0471569062

- RESERVEREN -

​Vragen over uw reservatie:
ge​bruik de knop "stel een vraag" rechts onderaan

 

Info@mareine.be

( via mail worden vragen later beantwoord)

Tel: 09/380.04.60

Puur genieten

Welkom bij Bistro MaReine, waar we streven naar het creëren van een onvergetelijke totaalbeleving voor onze gasten. Bij ons draait alles om het vrije gevoel van genieten, waarbij je kunt kiezen waar je op dat moment zin in hebt.

 

Onze culinaire reis begint met een uitgebreide à la carte kaart, waarbij we de vrijheid bieden om je eigen gastronomische avontuur samen te stellen. Daarnaast presenteren we met trots ons Bistro menu, dat met elk seizoen verandert en een diversiteit aan smaken biedt voor ieder wat wils.

 

Wat Bistro MaReine uniek maakt, is onze toewijding aan het gebruik van verse ingrediënten en het creëren van gerechten vanuit een oerdegelijke basis. Onze chef gaat aan de slag met zelfgetrokken fonds, fumets en moderne technieken om de pure smaak te bereiken die we onze gasten willen presenteren.

 

Bij Bistro MaReine gaat het niet alleen om eten; het gaat om het delen van bijzondere momenten, het ervaren van smaken die de zintuigen prikkelen en het genieten van een gezellige ambiance. We nodigen je uit om plaats te nemen aan onze tafels en samen met ons de wereld van culinaire verrassingen te ontdekken. Proef de passie, voel de vrijheid en beleef Bistro MaReine.

Nieuwsbrief

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE SUGGESTIES

Wij mailen ongeveer maandelijks

Bedankt voor de inschrijving!

bottom of page