top of page

Reserveren

Als u bij ons restaurant wilt komen dineren, raden wij u aan om van tevoren een reservering te maken om teleurstelling te voorkomen.
U kunt een reservering maken door ons te bellen of door het online reserveringssysteem te gebruiken onderaan rechts op onze website.

Om uw reservering soepel te laten verlopen, vragen wij u om het aantal personen, de gewenste datum en tijd en eventuele dieetwensen door te geven. Ons team zal vervolgens uw reservering bevestigen en u laten weten of er nog aanvullende informatie nodig is.

Als u een reservering wilt annuleren of wijzigen, vragen wij u om ons tijdig op de hoogte te stellen(dit kan enkel telefonisch), zodat we andere gasten de kans kunnen geven om te reserveren. Indien u niet komt opdagen zonder uw reservering te annuleren, of er zijn minder personen aanwezig zonder te verwittigen zijn wij helaas genoodzaakt om een kost van €20,- in rekening te brengen. (zien algemene voorwaarden)

Ons team kijkt ernaar uit om u te verwelkomen in ons restaurant en er alles aan te doen om uw bezoek onvergetelijk te maken. Mocht u nog vragen hebben of speciale verzoeken willen indienen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Openingsuren

Onze restaurant is geopend op de volgende tijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 12.00 uur tot 15.00 uur en 18.00 uur tot 00.00 uur

  • Zaterdag: 18.00 uur tot 01.00 uur

We vinden het belangrijk om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden en daarom sluit onze keuken een uur voor sluitingstijd van het restaurant (met uitzondering van desserts). We hopen dat u begrip heeft voor deze maatregel, zodat we uw bestelling op een rustige en zorgvuldige manier kunnen bereiden.

Onze keuken is geopend op de volgende tijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 12.00 uur tot 14.30 uur en 18.00 uur tot 21.30 uur

  • Zaterdag: 18.00 uur tot 21.30 uur

Als u nog vragen heeft over onze openingstijden of over onze keuken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd voor u klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant.

Bistro MaReine-online res-135.JPG
IMG_1650.JPG

Praktisch 

Bistro MaReine light op de grote baan van GENT-DEINZE. Het restaurant is makkelijk te bereiken met de wagen en er voor het restaurant gratis parkeerplaats voorzien. 

Graag melden wij dat het restaurant enkel vooraan toegankelijk is en dus niet via de achterstraat. Fietsen kunnen ook enkel vooraan geparkeerd worden. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Het eerste deel van het restaurant is rolstoel toegankelijk. Ons sanitair is iets ruimer, maar niet aangepast hiervoor. Indien u graag een tafeltje wil reserveren vermeld dit gerust bij de reservatie.

cadeaubon 

Wil je iemand verrassen met een culinaire ervaring? Koop dan een cadeaubon van ons restaurant! Onze cadeaubonnen zijn een perfect cadeau voor elke gelegenheid, of het nu voor een verjaardag, jubileum of gewoon als blijk van waardering is.

Met onze cadeaubon kan de ontvanger genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant. Onze menukaart biedt voor elk wat wils, of je nu van vlees, vis of vegetarisch houdt.

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen en kunnen zowel online als in ons restaurant worden gekocht. Het enige wat je hoeft te doen is het gewenste bedrag kiezen en de cadeaubon bestellen. We zullen de cadeaubon dan mooi verpakken indien he deze komt afhalen. (tijdens de openingsuren)

 

Geef de smaakpapillen van je geliefden een cadeautje en koop vandaag nog een cadeaubon van ons restaurant!

Wil je ons graag iets vragen? Dit kan makkelijk recht onderaan.

bottom of page