Bij ons geniet u van een gevarieerde menukaart met het beste wat het seizoen te bieden heeft. Onze chef stelt vier keer per jaar een nieuw menu samen dat perfect aansluit bij de seizoenen. Naast onze vaste kaart, serveren we ook wekelijkse suggesties – unieke gerechten die nét dat tikkeltje extra bieden. Deze gerechten zijn beperkt beschikbaar en worden niet op de website vermeld. Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, of kom langs en laat u verrassen door onze creaties!
TAPAS
Gelakte eend
sabayon van sinaasappel
24,00
Calamares
verse tartaar
19,00
Garnaalballetjes ambachtelijk
cocktailsaus
20,00
Boudin Blanc ‘Dierendonck'
pickels mayonaise
20,00
Vegan groenten stengels
zoet-zuur saus
16,00
Gegratineerde oesters
fine champagne 6 stuks
32,00
VOORGERECHTEN
Gelakt buikspek
wortelcréme, edamame
23,00
Terrine van ganzenlever
huisgemaakt, appel, kramiek
27,00
Trio van mergpijp
gedroogde ham / natuur / lookkruiden
19,00
Scampi diabolique
Milde paprika saus
20,00
Tatjespap met handgepelde grijze garnalen
gepocheerd ei, beurre noisette
26,00
Garnaalkroketten
van de chef 2st.
21,00
Gegratineerde sint-jacobsschelp
witte wijn saus, prei
25,00
VLEES
Parelhoen fine champagne
winter groenten, verse kroketten
39,00
Koninginnenhapje 'Fabiola'
hoevekip, salade, verse friet
27,00
'Gentse' stoverij
varkenswangen, salade, verse friet
27,00
Steak tartaar à la minuut gemalen
salade verse friet
27,00
Côte à l‘os ‘Belgisch wit-blauw’*
(1100gr), saus, naar keuze, salade, verse friet
38,00 p.p. (per 2 pers.)
Entrecôte‘Belgisch wit-blauw’*
(350gr), saus naar keuze, salade, verse friet
34,00
Kalfslever met ajuin
gekarameliseerde appel, puree, portosaus
32,00
Canard à l'orange
verse kroketten, wortels en erwten
36,00
*Keuze saus: verse béarnaise / choronsaus / peperroom / champignon / kruidenboter / roquefort
Bouillabaise (specialiteit van de chef)
gamba, langoustine, 4 soorten vis, toast en rouille
44,00
Gegratineerd vispannetje
5 soorten verse vis, pommes duschesse
31,00
Scampi diabolique
milde paprikasaus, salade, verse friet
27,00
Skreihaasje
kruidenpuree, saffraansaus
37,00
VIS
HOOFDGERECHTEN
Wij geloven dat plantaardig eten vol smaak en creativiteit zit! In onze klassieke Frans-Belgische keuken met een moderne touch, bieden we verrassende veggie- en vegan gerechten aan. Perfect voor wie bewust kiest of gewoon eens iets anders wil proberen. Lekker en verfijnd, zoals u van ons gewend bent! Bovendien voorzien wij in ons keuzemenu altijd een veggie- of veganoptie, zodat iedereen aan tafel zorgeloos mee kan genieten.
VOORGERECHTEN
Kaaskroketten
van de chef 2st.
17,00
Cheezy vegan kroketten
2 stuks
17,00
Vegan Paté
Kramiek, uienconfituur
19,00
Vegan groenten stengels
zoet-zuur saus
16,00
Vegan vol-au-vent
op basis van soja, salade, verse friet
26,00
Vegan stoverij
op basis van soja, salade, verse friet
26,00
Salade geitenkaas
noten, brood of verse friet
24,00
HOOFDGERECHTEN
KINDEREN
Kippenreepjes
appelmoes, verse friet
20,00
'Gentse' stoverij
varkenswangen, appelmoes, verse friet
20,00
DESSERT
Crème brûlée
10,00
Dame blanche à la minute gedraaid ijs
warme chocoladesaus, slagroom
14,00
Tiramisu geflambeerd en afgewerkt aan tafel
speculoos, Amaretto
15,00
Moelleux au chocolat
à la minute gedraaid vanille-ijs
15,00
Kinderijsje à la minute gedraaid ijs
snoepjes, slagroom
10,00
Vegan ijs à la minute gedraaid
cashewnoten, agavesiroop, zwarte chocolade en speculoos
12,00
Café glacé
Koffie, vanille-ijs, baileys
15,00
Omelette sibérienne
Biscuit, vanille-ijs, meringue geflambeerd aan tafel met amaretto
15,00
SEIZOENSGEBONDEN KEUZEMENU
Elk seizoen verrast onze chef met een nieuw menu dat de beste seizoensgebonden gerechten samenbrengt. Het menu is uitsluitend beschikbaar voor de volledige tafel en is speciaal samengesteld om u een unieke smaakbeleving te bieden. Vanaf u met 7 personen bent serveren wij enkel het menu.
WINTERGLOED
menu beschikbaar van 11/01 t.e.m. 31/03
VOORGERECHTEN
Keuze uit
Gelakt buikspek
wortelcréme, edamame
Gegratineerde sint-jacobsschelp
witte wijn saus, prei
Scampi diabolique
Milde paprika saus
Vegan paté
uienconfituur, kramiek
HOOFDGERECHTEN
Keuze uit
Parelhoen fine champagne
winter groenten, verse kroketten
Skreihaasje
kruidenpuree, saffraansaus
Canard à l'orange
verse kroketten, wortelen en erwten
Vegan stoverij
op basis van soja, salade, verse friet
DESSERT
Keuze uit
Omelette sibérienne
Biscuit, vanille-ijs, meringue geflambeerd aan tafel met amaretto
of (alcoholische) koffie / thee naar keuze
Prijs 3 gangen / 62 euro p.p. (excl. drank)